fbpx

Historien om hvordan BMC Denmark
blev til BMC Networks
& BMC MediA

BMC Denmark

blev stiftet i maj 2006 som et familieejet ApS af Brian Brochman Kornum, Michael Kondrup Kornum og Casper Brochman, deraf navnet BMC. og så voksede firmaet sig stort nok til Børsens Gazelle pris som vi fik i 2013.

Gazelle_2013

12 års erfaring

- lyder muligvis ikke af meget, men vi har været i IT-branchen før iPhones kom på banen, og siden Motorola-Ericson lavede klap-mobiler med træk-ud antenner, hvis du kan huske den slags fra forrige årtusinde?

 

old_motorola_BMC_Networks

Nye koncepter

Vi startede med at forny koncepterne indenfor erhvervstelefoni, så fimaer kun betalte for deres reelle forbrug og samtidig ikke var bundet i årevis, som det stadig er tilfældet hos mange af vores store konkurrenter.

 

INGEN_BINDING_cirkel

Vi byggede en app

- med det primære formål, at få overblik og kontrol over forbrug og telefonomstilling, så man altid kan få fat i en ledig medarbejder, eksternt som internt ved at få IP-telefoner og mobiler til at kommunikere sammen. Læs mere om BMC's app her.

BMC_App_3D

BMC 'Denmark'...

- er gradvist vokset til det mere sigende 'BMC Networks', da projektering af IT-infrastruktur er blevet én af vores kernekompetencer. Især indenfor kontorfællesskaber hvor vi samarbejder med Datea/Newsec og Whilborgs,  der er nogen af danmarks største udbydere af kontorlejemål - og fællesskaber.

Aktiv 3

Overlevelse

- Undervejs har vi overlevet i en temmelig hård IT-branche, der er fyldt med varm luft, uigennemskuelige abonnementer og sløset kundeservice, og det er netop opgøret med den måde at drive forretning på, der er en del af vores værdier og succes.

3hover_ikon_BMCAktiv 83

"Vores koncepter omkring ansvarlig kundeservice, ingen binding og forbrugsafregnede ydelser, har vist sig at være så langtidsholdbare, at vi både har beholdt vores kunder og overlevet flere af vores konkurrenter."
Casper Brochmann, CEO BMC
Casp_mail-signatur
Vi har udviklet os

- til at blive totalleverandør på totalentrepriser der omfatter alt fra mobilabonnementer, IP-telefoni, fiber - og kobberforbindelser, Wifi, cloud-hosting, servermiljøer, AV-udstyr og sikkerhed, og især IT til kontorhoteller, med alt hvad det indebærer af ovenstående, og det har vi efterhånden 12 års ekspertise i at designe og projektere.

Vi vokser stadig

- og har senest udvidet med BMC MediA, der er et full-service bureau indenfor digital marketing, webdesign, vedligehold af sociale medier, foto, video og tryk, som vi tilbyder jer på klippekort-basis, hvis I som virksomhed ikke har budgetter eller ressourcer til dyre bureauer.

 

Lad os hjælpe jer

- med at få etableret og samlet alt det I kommunikerer med ét sted. Lige fra fiber til mobiltelefoner og marketing. Og det giver jer mange fordele. Ikke bare i forhold til økonomi, men ligeså meget i forhold til trygheden ved professionel IT-rådgivning. Sikkerhed omkring jeres data og ikke mindst et IT- firma der altid er til at tale med.

Velkommen til BMC Networks

Vi handler med gode forbindelser