fbpx
OFFICE 365
BMC_Networks-tilbyder-office365
De programmer I bruger
hver dag
- i skyen og med automatisk backup og opdatering

BMC Networks tilbyder også Office 365. Det er en skybaseret abonnementstjeneste, der samler alle de programmer I bruger hver dag. Med kombinationen af markedsførende apps og effektive skytjenester gør Office 365 alle i stand til at skabe og samarbejde om ting – hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.

Office365 giver også muligheden for Videokonferencer i 'Teams'. Her er der mange penge at spare på transportudgifter til flybiletter og kørsel, og det mindsker jeres Co2 udledning oveni!

Med Office 365 tager Microsoft skridtet videre inden for sikkerhed og overholdelse af regler og standarder. Nu kan I få endnu mere kontrol med indbygget beskyttelse af personlige oplysninger, gennemsigtighed og forbedrede brugerdefinerede kontrolelementer. Det er nemt at forstå, hvorfor dette er den mest sikre Office. Nogensinde.

Hvad kan Office 365?

Se flere af funktionerne i Office 365 herunder ↓
En hub til samarbejde

Microsoft Teams er en hub for teamsamarbejde med konfigurerbare indstillinger, sikkerhed og indbygget adgang til velkendte Office 365-apps. Her kan du samle alle teamets chats, møder, filer og apps, så du let kan etablere forbindelse til hyppige samarbejdspartnere vedr. kerneprojekter.

Office 365-programmer

Du kan bruge velkendte skrivebordsprogrammer, som f.eks. Word, Excel og PowerPoint, til at skabe og samarbejde på tværs af enheder, platforme og teams. Du kan desuden bruge web- og mobilversionerne af Office-skrivebordsprogrammerne som en hjælp til få mere fra hånden overalt, mens dine onlinefiler altid er i sikkerhed. Uanset om du arbejder online eller offline på en computer, tablet eller telefon, så er du dækket ind med Office 365.

Professionel mail og kalender

Du kan bruge mail til at starte en samtale på en velkendt måde. Teams kan bruge en gruppeindbakke, kalender og samtale til selv at organisere og fremme arbejdsforløb. De kan desuden dele filer som skybaserede vedhæftede filer i mails og fremhæve vigtige samtaler med @omtaler.

Lagring og deling af filer

Brug fillagring og -deling til at forbinde dine brugere med deres indhold. Du kan med fordel bruge skybaseret lagring til at lagre, synkronisere og dele filer, så alle kan tilgå dem fortroligt og sikkert. Benyt en mobilapp, der forbinder dig med delt indhold, til at administrere delte dokumenter, som let kan tilgås.

Onlinemøder og talefunktion til virksomheder

Du kan bruge onlinemøder med lyd, HD-video, chat og skærmdeling til at ringe op, holde møder og fjerninteragere i realtid. Du kan få opfyldt avancerede behov for skybaseret kommunikation ved at etablere møder, ringe og tekste på tværs af et bredt udvalg af lydenheder og IP-telefoner.

Adgang hvor som helst

Med Office 365-mobilapps kan du få vist og redigere dokumenter på farten, alt i mens dine data holdes sikret. En ensartet oplevelse på tværs af enheder hjælper dig med at holde dig produktiv hvor som helst, hvad end du bruger en enhed, der benytter iOS®, Android™ eller Windows.