fbpx

Lad os hjælpe dig

BMC live Fjernsupport til dig

Sådan virker det

1. download programmet på knapperne herunder.
  2. Installer det på din computer (vi skal nok guide dig over telefonen!)

Det er sikkert

Det kan godt føles lidt underligt når andre fjernstyrer ens computer,

men AnyDesk benytter Bankstandarden TLS 1.2-teknologi som beskytter din computer mod uautoriseret adgang.

Der bruges RSA 2048 asymmetrisk kryptering med nøgleudveksling, til at verificere hver forbindelse.

På dansk betyder det, at forbindelsen imellem dig og os er meget sikker,

og at det kun er dig der kan give os adgang, lade os ordne dit problem og lukke os ude igen.

Og ring endelig til os på 70 200 770 hvis du har spørgsmål