fbpx

Menu Velkommen Mobil? Det vi kan Kontakt

Slide

Slide RESPONSIVT DESIGN Hvordan ser jeres hjemmeside ud på mobilen? "Mobile first" har længe været et mantra indenfor webdesign, og over 60% af jeres kunder ser jeres hjemmeside på en mobil, hvor 33% af alt e-handel i Danmark også foregår. I bliver også svære at finde på Google hvis jeres side ikke er responsiv, loader for langsomt eller ikke er søgeoptimeret. SKAL VI HJÆLPE?

Slide "Nu skal vi også snart have kigget på den hjemmeside.." Trænger I til en digital makeover? Et moderne logo? En visuel identitet? Flotte brochurer eller roll-ups til messen?

Vi har mange års erfaring i at kombinere medier på kryds og tværs så I ser professionelle ud hele vejen igennem.
Slide Hvor er I? Hvor er jeres kunder? Der er over 3,7 mio. danskerne på facebook. Er I? Vi kan hjælpe jer med en onlinestrategi så I bliver set. Vi kan også passe jeres sociale medier og skaffe jer flere kunder, imens I koncentrerer jer om det I er bedst til. Slide MERE END 1000 ORD Sig det med billeder En video får over 10 gange mere opmærksomhed end tekst. Og en animation kan forklare et komplekst emne hurtigt. Professionelle portrætter på jeres hjemmeside kan også gøre hele forskellen.

Vi kan hjælpe jer med det hele!

Slide BMC MediA + BMC Networks Vi kan spare jer for tid og penge og hjælpe jer med ALT det I kommunikerer med Vi er nemlig også eksperter i erhvervstelefoni og totalentrepriser indenfor IT, servere, hostning, backup og sikkerhed. Så behøver I kun ét telefonnummer: 70 200 770 Ring eller klik her og skriv til os Dit nye visitkort?